top of page
prashant6239

Jordanië bezoeken, nu is het dé moment!


Heb je altijd al Petra op je bucketlist gehad, of wil je drijven in de Dode Zee? Jordanië ligt op slechts vijf uur vliegen van Brussel. De nationale trots, Royal Jordanian, biedt een uitstekende service en directe verbinding tussen onze hoofdstad en Amman, het ideale startpunt voor elke rondreis door dit adembenemende land vol oude schatten en culinaire verrassingen.



Petra moet je minstens eens in je leven gezien hebben, maar Jordanië heeft zoveel meer te bieden. Overal waar je kijkt, ontdek je cultuur, en de uiterst vriendelijke bevolking zal je met open armen verwelkomen. Global Travel verzorgt al jarenlang volledige rondreizen op maat, van A tot Z. Met de juiste vragen en hun expertise zorgen Valerie en Carmen ervoor dat jullie de reis van je leven maken door dit sprookjesachtige land van duizend-en-een-nachten.



Maar kun je ook ontspannen, of is het alleen maar van bent naar monument naar monument?


Het antwoord is simpel: Ja. Jordanië biedt naast al die indrukwekkende bezienswaardigheden ook prachtige hotels en mogelijkheden om te relaxen, zoals aan het strand in Akaba of aan de Dode Zee. In beide gebieden vind je een reeks prachtige hotels waar je volledig tot rust kunt komen.


Sites zoals Petra, Jerash enzo veel anderen zijn momenteel open en absoluut niet overbevolkt. Zoals onze hoofdtitel het al zegt, is het niet net nu het meest uitgelezen moment om Jordanïe te gaan ontdekken?


See you you in Jordan, The Kingdom of Time #jordan #petra #jerash #travelmakesyourich #wadirum #akaba #globaltravel





19 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page